O nama

ADRIA CORPORATE EDUCATION d.o.o.  je tvrtka specijalizirana za edukaciju i poslovno savjetovanje. 
Pomažemo tvrtkama, managerima, timovima i pojedincima da naprave iskorak na višu razinu poslovanja, budu uspješni i ostanu motivirani. 
Kod klijenata razvijamo poslovne kompetencije, unapređujemo procese i rezultate poslovanja.
Svrha našeg postojanja je da klijentima koji žele rast i razvoj pružimo podršku na tom putu, pomažemo svladati prepreke i zakoračiti na višu razinu. 
Imamo iskustvo rada u gospodarstvu u domaćim i međunarodnim tvrtkama na prodajnim, distribucijskim i managerskim pozicijama, uspješno spajamo iskustvo i praksu, a bogato znanje prenosimo vama.
Posjedujemo iskustvo u edukativnom managementu i prema vašim potrebama kreiramo korake do boljeg poslovnog rezultata.

Novi trendovi pomiču granice izvrsnosti poslovanja!

Z

Naša vizija je:

 • da potaknemo poduzetnički duh unutar organizacija i zaposlenih
 • da budemo lideri u vašem osobnom i profesionalnom razvoju
Z

Naša misija je:

 • da vas inspiriramo na akciju
 • da vas potaknemo na izvrsnost
 • da vam pomognemo prepoznati ključne elemente u rješavanju izazova
 • da se razvijate kroz učenje
 • da vam ponudimo kvalitetnu i interaktivnu uslugu
 • da vas potaknemo na kulturu učenja kako biste nadopunili znanje i usavršili vještine
Z

Vrijednosti koje njegujemo su:

 • otvorenost
 • profesionalnost
 • sistematičnost
 • proaktivnost
 • upornost
Z

Organizacije sa snažnom kulturom učenja nadmašuju ostale.

Tvrtke koje neprekidno investiraju u edukaciju lakše privuku, angažiraju i zadrže visoko potencijalne talente i time stvaraju komparativnu prednost na tržištu.

Ulaganje u ljude je danas najisplativija investicija!

Naš tim

Gordana Kadoić, magistrica ekonomije, stručnjakinja u vođenju tvrtki, prodajnih timova i managera, karijeru je započela pred 25 godina i od tada je vezana uz sve oblike prodaje, penjući se po managerskim stepenicama mnogih domaćih i međunarodnih kompanija.

Povećanje prodaje, smanjenje troškova, optimalizacija poslovanja, otvaranje novih kanala kupaca i razvoj timova samo su neka od postignuća tijekom kojih je obučavala mnoge timove i pojedince, prenosila znanja i pripremala ih za nove izazove.

FMCG industrija i direktna prodaja izbrusili su njezine managerske, prodajne, prezentacijske i komunikacijske vještine u radu sa svjetski poznatim tvrtkama poput Procter &Gamble, Mondelez International, Danone, Fructal, Pringles, a međunarodni angažman u senior management timu švedske kozmetičke tvrtke direktne prodaje Oriflame, u regiji CE (Central Europe) dragocjeno je iskustvo koje prenosi na svojim edukacijama i poslovnom savjetovanju.

Gordana je održala više od 150 edukacija, treninga, radionica i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu.

Nositeljica je prve diplome Škole trenera by Elevate i članica EMCC (European mentoring and coaching council). 2019. se pridružuje alumnima Cherie Blair Foundation nakon završenog procesa mentoriranja za žene poduzetnice na globalnoj razini.

Čest je gost na konferencijama u zemlji i inozemstvu, te sudjeluje na različitim panel diskusijama na temu prodaje, upravljanja, vođenja i profesionalnog razvoja.

Vanjski suradnici

Tihana Dragičević

Tihana Dragičević je coach, trener i mentor. Radila je u vodećim svjetskim kompanijama kao što su Allianz i Bayer na nacionalnim i regionalnim pozicijama razvoja ljudi. Nadogradila je svoju fakultetsku profesorsku diplomu s još dvije certificirane međunarodne te postala COACH,  Oxford Coaching & Mentoring School (EMCC akreditiranu)  i NLP MAJSTOR, Richard Bandler. Tri godine bila je u predsjedništvu Hrvatske udruge za coaching i dva puta godišnje održava Practicing Coaching and Mentoring trening u Nizozemskoj.

Ima preko 10 godina iskustva u edukaciji, točnije 8 godina u coachingu i treningu pojedinaca, kompanija i udruga. Zalaže se za izvrsnost u svakom pogledu i smatra da smo svi svoje remek djelo. Najviše doprinosi temama leadershipa, individualnog i timskog coachinga,  motivacije i konflikata SDI®, komunikacije, osobnog/timskog razvoja te obuke trenera kroz ŠKOLU TRENERA® i obuke coacheva kroz akreditiranu ŠKOLU COACHEVA, koja je međunarodno priznata od strane European Mentoring and Coaching Council-a (EMCC).

Sandro Kraljević

Sandro se u svom profesionalnom radu prvenstveno bavi primijenjenom poslovnom psihologijom. Njegovo područje obuhvaća poslove savjetovanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, procjene i razvoja djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, poslovnih treninga i edukacija u svrhu razvoja mekih vještina, business i life coachinga, te generalno unaprijeđenja poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

Certificirani je NLP i mindfulness praktičar te praktičar autogenog treninga, a uskoro i certificirani NLP majstor i NLP coach. Trenutno je i u procesu edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta, čije metode aktivno koristi u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja. Također posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga.

Ksenija Slovenec

Ksenija je poslovna savjetnica, interim manager i edukator. S više od 18 godina profesionalnog iskustva u njemačkim trgovačkim lancima u sektoru nabave i kao voditeljica tima internacionalne nabave za 4 zemlje, Ksenija je uspješno zaključila više od 10.000 ugovora sa stranim i domaćim dobavljačima. Svoje liderske sposobnosti iskazala je na poziciji Country Managera za Hrvatsku i vodila inozemnu kompaniju čiji promet je podigla za 80%, te otvorila nove prodajne kanale u Baltičkim zemljama, Ukrajini, Rumunjskoj, Grčkoj i Cipru.

Njezina uža specijalnost su restrukturiranje odjela nabave, izgradnja učinkovite nabave, prenošenje znanja u pregovaranju, category managementu, razvoju robne marke, SRM-u (supplier relationship managementu), porast prodaje i profitabilnosti, organizacija radnih procesa unutar organizacije prema njemačkom modelu.

Članica je Njemačke Gospodarske i Trgovinske komore, te MBA Croatia.

Što vam Adria Corporate nudi kao partner?

R

Želite se razviti u lidera s besprijekornim poslovnim vještinama?

R

Težite osobnom i profesionalnom razvoju?

R

Svjesni ste da vaše poslovanje treba novi smjer, želite razvoj i rezultate, a ne znate kako?

R

Pitate se kako unaprijediti svoje prodajne vještine?

R

Želite zakoračiti na novu razinu komunikacijskih vještina i unaprijediti odnose i poslovanje?

R

Potreban vam je poslovni trener ili mentor?

Email

info@adria-corporate.com

Adresa

Srednjaci 12, 10000 Zagreb

Telefon

+385 98 185 7082

ADRIA CORPORATE EDUCATION d.o.o. | Srednjaci 12, 10000 Zagreb | OIB: 72324047467 | Broj računa u RBA: IBAN HR8224840081135006931, SWIFT RZBHHR2X | upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-16/24587-4 | Iznos temeljnog kapitala od 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti | Članica Uprave i Direktorica - Gordana Kadoić

© ADRIA CORPORATE EDUCATION d.o.o.